Danju & Noću bez održavanja

Jedinstvena Dan/Noć tehnologija bez pokretnih delova garantuje izuzetnu svetlosnu osetljivost, i obezbeđuje dugotrajnu pouzdanost. Bilo danju ili noću, sigurnosne kamere moraju biti sposobne da rade bez prestanka i da prikazuju slike visoke rezolucije. To je jedini način da se uhapse kriminalci.

Danju i nocu bez odrzavanjaOvo nije problem za Mobotix M12 Day/Night kameru. Opremljena je sa dva senzora slike i sa dva objektiva, automatski birajući senzor u zavisnosti od osvetljenja – kolor senzor sa dnevnim sočivom ili crno beli senzor sa infracrvenim sočivom. Ovakva dual senzor tehnologija omogućava kameri da prikazuje visokokvalitetne kolor slike tokom dana i visokokontrastne slike u mračnim uslovima.

Mobotix je jedina kamera koja menja senzore potpuno automatski bez ikakvih pokretnih delova. Ovo produžava životni vek kamere i minimizira održavanje.

Na mesečini...

Danju i nocu bez odrzavanjaZahvaljujući veoma osetljivom megapixelnom CMOS senzoru (2048 x 1536 pixela), M12 Day/Night prikazuje visokokvalitetne kolor slike i poseduje deset puta veću svetlosnu osetljivost nego prethodni modeli. Mobotix senzori podržavaju vreme ekspozicije do četiri sekunde, omogućavajući da kolor slike budu snimljene čak i na mesečini. Naravno, pokretni objekti će biti mutniji su nenadmašni kada su statični objekti u pitanju.

...ili na IR svetlu

Kada padne noć, crno/beli senzori, koji su deset puta osetljiviji i pogodni za IR svetlo, se uključuju. Oni omogućavaju da oštre slike budu snimljene čak i po mrklom mraku.