Vucomm Vesti

   30.3.2012. - Novi modeli iz D14 serije

D14 serija sada ima još više mogućnosti

 

Lakša montaža sistema

D14D DualDome sa fiksnim sočivima

Dnevno/noćna verzija D14 kamere se odlikuje ogromonom procesorskom snagom , fantastičnom bojom slike u dnevnom režimu rada dok noćni fotosenzor daje neverovatnu sliku čak i u totalnom mraku. Proces montiranja kamere je sada u mnogome pojednostavljen i bezbedniji jer  dnevno/noćni fotosenzori sa sočivima su prethodno instalirani na posebnom tzv. DNight lens bridge (most za sočiva) još u Mobotix  fabrici čime se postiže  precizno pozicioniranje sočiva, paralelno jedno naspram drugog. Na ovaj način, dnevni fotosenzor uvek pokriva isto područije kao i noćni senzor  poput M12 kamere, bez potrebe da se vrše dodatne korekcije.

 

 

Bolji kvalitet slike:

D14 DualDome pokriva 180°

 

Mobotixovi inženjeri su postavili nove standarde kvaliteta slike i korekcije izobličenja sočiva sa novom D14  - 180 stepeni koja pruža fantastične HiRes 180° panoramske slike do 6 MegaPiksela.

Povećana bezbednost:

D14D  kamera je prva Mobotix kamera sa šok detektorom ( poseduju svi IT i SEC modeli) koji predstavlja  standardnu funkciju. Na primer, kada kamera primi udarac u kućište, istovremeno može da započne snimanje, da pokrene zvučni alarm i da obavesti kompaniju slanjem email-a o događaju. Uzgred, Mobotix kamere su izuzetno otporne na udarce jer nemaju mehaničkih pokretnih delova i prilikom jakih udaraca ostaju potpuno funkcionalne.

 

Prednost koje imate kao Mobotix korisnik: Kompletni softver sa funkcijama snimanja i reprodukcije se nalazi u D14D kameri i možete mu pristupiti preko veb brouser-a. Čak i nakon kupovine i instalacije D14 kamere, možete naknodo instalirati besplatni update sofvera za poboljšanje kvaliteta panorama slike i da upotpunosti iskoristite prednosti novog šok detektora.