VUCOMM D.O.O. - Novo lice IP Video industrije

O nama

Kompanija VUCOMM je osnovana 1990.godine i bavi se projektovanjem i implementacijom računarskih mreža. Veliko iskustvo i značajne reference u ovoj oblasti bili su osnov da VUCOMM svoje poslovanje proširi na oblast IP video nadzora. Od 2006. godine VUCOMM je autorizovana za distribuciju, servis I održavanje megapikselnih IP kamera nemačke firme MOBOTIX koje su trenutno jedine kamere na tržištu 100% Evropskog porekla robe sa sertifikatom privredne komore Nemačke.   Veliki broj uspešnih projekata IP video nadzora sa najrazličitijim komunikacionim rešenjima, preporučuju nas kao pouzdanog partnera kome možete verovati i koji može da izađe u susret svim vašim zahtevima.

SERTIFIKACIJA   –   Vucomm d.o.o. je sertifikovan za rad na poslovima Sistema Tehničke Zaštite za koje su po novom zakonu o privatnom obezbeđenju potrebne sledeće licence: Licenca za vršenje poslova planiranja sistema tehničke zaštite, Licenca za vršenje poslova projektovanja i nadzora nad izvođenjem Sistema tehničke zaštite i Licencu za vršenje poslova montaže, pustanje u rad i održavanje Sistema tehničke zaštite i obuke korisnika.

TRI PRINCIPA odlikuju način rada kompanije VUCOMM:

JEDNOSTAVNOST – Rešenja za korisničke zahteve moraju biti jednostavna i delotvorna.
Ta rešenja moraju sadržati minimum opreme sa maksimumom funkcija sadržanih u toj opremi. Takav pristup garantuje korisniku optimizovano rešenje mreže koja se moze lako nadzirati i upravljati, kao i minimalne troškove održavanja.

POUZDANOST – VUCOMM saradjuje sa specijalizovanim firmima koje proizvode profesionalnu komunikacionu opremu.
To garantuje da je oprema najvišeg kvaliteta, sa režimom rada 24x7x365. Princip VUCOMM-a je da je oprema koja se isporučuje spremna za ugradnju, tako da ne zahteva gotovo nikakvu korisničku intervenciju nakon ugradnje.

PODRŠKA – Iskustvo i obučenost inženjera VUCOMM-a, kao i direktna podrška proizvodjača garantuju uspešan rad isporučene opreme.
Korisnik pri koncipiranju rešenja zajedno sa stručnjacima VUCOMM-a, po potrebi dobija osnovnu obuku za rad sa isporučenom opremom. Redovni kontakti sa kupcem kojima proveravamo status mreže stvara odnos poverenja koji rezultuje višegodišnjim pouzdanim radom isporučene opreme i zadovoljnim kupcem.

Ključ uspeha ne leži samo u izboru proizvođača opreme ili tehnologije. Uspeh je izabrati pravog partnera. Naš uspeh je višegodišnje iskustvo u projektovanju i implementaciji računarskih mreža. Naš uspeh je pouzdana saradnja sa renomiranim proizvođačima komunikacione opreme. Naš uspeh je podrška našim korisnicima u kreiranju multi-servisnih mreža.
Neka naš uspeh postane i Vaš uspeh.